Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ki e lehet kapcsolni azt hogy...

Lil.Pablo kérdése:

Ki e lehet kapcsolni azt hogy ne álljanak le a ventilátorok?

Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy ki-e lehet kapcsolni azt egy SAPPHIRE NITRO RX480-on hogy a ventilátorok ne álljanak le ezt úgy értem hogy automatikusan amikor lehűti 47°-ra a a ventilátor a videokártyát leáll és amikor eléri az 55°-ot ujjra bekapcsol és egy kicsit idegesítő hogy ki-be kapcsolgat és hogy nem e lehet azt megcsinálni hogy folyamatosan menjenek a ventilátorok (már az egész szoftverét át néztem meg rákerestem neten és semmit nem találtam róla azért kérdezem meg itt hátha valaki tud valamit vele kapcsolatban) előre is köszi :)

2019. máj. 29. 03:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2019. máj. 29. 04:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Elég gyéren keresgéltél ha nem találtál semmit. Automata vezérlésnél így műköik. De állíthatsz egyedi venti profilt is, hogy már induláskor x százalékon menjen a hűtés. After Burnert javaslom pl. "Guglizz", gyakorold kicsit. Nincs időm részletesebb leírásra. Talán más megtezi.
2019. máj. 29. 05:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Én msi afterburnerrben beállítottam 25%-ra azt kész. Így hűti is és halk is.
2019. máj. 29. 06:55
 4/7 anonim ***** válasza:

AMD profilban beállítottam, hogy játékok alatt automatikusan induljon el, és a kilépésig ne álljanak le.

Nagyon jó a passzív hűtés, önmagában ne kapcsold ki, mert a ventilátorok élettartamát rendkívül megdobja, ha ritkán pörögnek.

2019. máj. 29. 08:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Csak hogy ki egészitsem egy kicsit a problémát, játékok közben nem ál le és normálisan le is hűti a kártyát nincs vele semmi baj de amikor befejezem és egyéb más dolgokat csinálok ami nem terheli a kártyát hogy nagyon melegedjen akkor csinálja azt hogy ki-be kapcsolgat és a kártya szoftverében hiába álitom be hogy mindig 50%-on müködjön a venti amint lehűl 47°ra kikapcsol és 55°-on újra elindul de akkor már ugye 50°-on pörög a venti és nem "auto"-n van de mégis ki-be kapcsol.
2019. máj. 30. 01:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem szabadna terhelés nélkül melegednie, nem fut semmi a háttérben? Legrosszabb esetben vedd lentebb az órajelet, böngészéshez úgysincs szükség rx480 szintű kártyára.
2019. máj. 30. 02:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Eddig úgy tűnik hogy a probléma megszűnt, az egyik komentelő emlitete az msi afterburner-t letöltöttem és ott ugyan az az opció volt ami a kártya alap szoftverében hogy adott hő fokon menyire pörögjön a venti és menyire hűtse le be állítottam és itt működőt mert a kártya alapszoftverében hiába állítottam be nem működőt hanem leálltak a ventik. köszönöm mindenkinek a válaszokat és hogy segítettetek :)
2019. máj. 30. 04:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!