2560 x 1440 monitorhoz elég a Geforce 1070 VGA ha 60 fps-t akarok játékban? CPU i7
" High beállítás pedig játszani,"
Az ultra és high között tudjuk hogy alig lehet észrevenni a difit ez oké csak én attól félek hogy még a high -t se bírja majd és le kell vegyem mediumra és az már gáz
vagy bírja a hight de nem fix 60-on és az is gáz
FullHD és WQHD között sokkal nagyobb a látványbeli különbség, mint medium és high között. Magas felbontáson pedig az élsimítás lentebb vehető, ami drasztikusan megemeli a teljesítményt miközben semmi nem látszik belőle. Csak könnyebb a presetek között lépkedni, mint kisérletezni, ugye... Azt fontos megjegyezni, hogy a PC medium még mindig jobb, mint a konzol képminőség, aztán mégis veszik, mint a cukrot. Miért? Mert észrevehetetlen a különbség. Akkor veszed észre, ha egymás mellé rakod a kettőt.
Ez olyan, mint az RTX, ami tök jó, csak egyáltalán nem befolyásolja a játékélményt, cserébe csilliárdnyival erősebb kártyára van szükség. Akkor van értelme? Szerintem nincs.
Nem tudom mi a bajod a mediummal, erre a presetre tervezik a játékokat. Akkor vagy bajban, amikor very low vagy ultra beállítás kell, mert ez jelzi azt, hogy az adott hardver túl gyenge / túl erős a játékhoz. A medium preset a gáz? Szerintem az ultra preset a gáz, ugyanis ez csak azért van ott, hogy aki sokszázezret kidobott egy videokártyára, az ne érezze rosszul magát, hanem élvezze ahogy a főszereplő fanszőrzetén is megtörik a fény.
"hanem élvezze ahogy a főszereplő fanszőrzetén is megtörik a fény."
XDDDD
Amúgy szerintem elég erősen játék függő hogy milyen kártyával mekkora fps-t kapsz...
Lesz amelyikben a 120 is menni fog, lesz amelyikben a 20 se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!