Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen keret kellene hozzá?

Milyen keret kellene hozzá?

Figyelt kérdés
Van egy 3,5 inches hdd, milyen keret vagy tartó kellene hozzá? Néztem neten jópárat de csak 2,5-->3,5 meg ilyeneket találok nem értek hozzá, valaki tudna segíteni?
2019. máj. 27. 23:17
 1/4 anonim ***** válasza:

ugyanúgy van olyan hogy

3.5 to 5.25

2019. máj. 28. 01:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Asztali gépbe a legtöbb "normál" HDD 3,5"-es, SSD-k 2,5"-esek

A gépháztól függ, hogy szükséges-e átalakító.

Kisebb eszközt tudsz átalakító segítségével nagyobb helyre rakni.

Pl 2,5" SSD-t 3,5" HDD helyére vagy 3,5" HDD-t 5,25" (DVD/CD) helyére

Persze lehet úgy is, hogy egy 2,5" > 3,5" > 5,25" átalakítókkal egy 2,5" SSD kerüljön az 2,25" CD/DVD helyre......

Ha laptop, abba 2,5" HDD kell (Ha ultrabook, akkor lehet, hogy csak a még kisebb 1,8" megy bele, na az már másik történet)

2019. máj. 28. 02:16
 3/4 A kérdező kommentje:

Értem, mert most jelen pillanatban csak úgy lóg a hdd a gépbe XD az egyik oldalán van 2 csavarral rögzítve, másik oldalon is kellene?

Aerocool V3X Advance ilyen gépházam van

2019. máj. 28. 07:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Tehát egy 3,5"-es HDD van egy annál nagyobb helyen?

A nagyobb biztonság érdekében én vennék egy 3,5->5,25" átalakítót. Abba belerakod a HDD-t (csavarral rögzíted) majd az így kapott 5,25" "csomagot" berakod a megfelelő helyre (a megfelelő módon rögzíted)

2019. máj. 29. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!