Elmegy az internetem minden órában ugyanakkor pár másodpercre Acces Point hibájából?
Acces pointot használok, mert messze vagyok a routertől és több eszközön is kipróbáltam, hogy óránként disconnectel pár másodpercre. Ha a wifit használom, ez nem történik meg, szóval egyértelműen az AP hibája.
Elég idegesítő online játéknál, valakinek esetleg van valamilyen ötlete, mit érdemes kipróbálni? Előre is köszönöm.
Jó lenne tudni, hogy mi, mihez, mivel kapcsolódik.
Szóval milyen szolgáltató, milyen csomagja, annak milyen modemje, modemmel egybeépített routere/home gateway-e/"digitális elosztója" (gyártó, típus?) lett kihelyezve; ha van külön routered az milyen, az AP milyen típusú; ezek hogyan csatlakoznak egymáshoz (kábelen, kábel nélkül/wifin), az ominózus esetnél mi csatlakozik le (a kliensek az AP-ról, az AP a routerről), történik-e újraindulás (ha az AP-ben van napló, azon látszódik), stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!