Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit gondoltok a Barracuda 2tb...

Mit gondoltok a Barracuda 2tb 7200rpm-ről és a WD10EZEX-ről?

Figyelt kérdés

2019. máj. 20. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Az egyik 2 terrás, a másik meg 1. Mindkettő sima HDD, mindkettő bármikor elromolhat, de nem szokott.
2019. máj. 20. 17:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Pár éve egy seagate barracuda 2TB-osom van. Megbízható, gyors. Eddig egy hibás szektor sincs rajta. Csak ajánlani tudom.
2019. máj. 20. 17:57
 3/5 anonim ***** válasza:
A WD WD10EZEX nekem kifutó szériának tünik, BLUE sorozat, ami belépő szint, alatta az energiatakarékos GREEN van, felette a BLACK, az alá nem adnám, hosszú távra meg inkább RED, PURPLE sorozat.
2019. máj. 23. 16:38
 4/5 anonim válasza:

A blue az otthoni használatra van a black az performance szériából van a piros az nas hez van a lila pedig biztonsági kamera felvételére jo. Vagyis lassan nem bírja a lila annyira a terhelést. Én használok 1 tv WD fekete és kék verzióját szerintem jó.

Volt szerencsém egy barracudahoz is az egy kicsit problémás volt és ezért váltottam WD-ra

2019. máj. 28. 13:27
 5/5 anonim válasza:

[link]

Wd hhd összehasonlítás itt pontosan látszódik a különbség a modellek között. Lehet hasznos valakinek.

2019. máj. 28. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!