Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van valakinek egy Windows xp...

Alopex kérdése:

Van valakinek egy Windows xp Internet drive?

Figyelt kérdés

Van egy régi gépem, aminek nincs semmi baja, csak annyi hohgy hiányzik az internet illesztőprogramja. Lènyegèben èszleli hogy van kábel bedugva, de nem kap netet. Jólenne ha valaki küldene egy honlapot amirőp azt letudom tölteni, ès NEM olyant kèrek ami windows xp drivepack, illetve társai, mert ahoz is internet kell, és mint mondottam, nem kap netet. Mielött megkèrdezitek válaszolok egyből nèhány kèrdèsre:

Nem törött a kábel,

Az a kábelt használatban van egy másik gèpen, ès azon megy,

Igen, ujraindítottam 100szor a gèpet

Mèg a routert is,

Ujraraktam a gèpet is,

Igen, az é betűt időnkènt è vel írom, mert kölcsöntelon vagyok,

Igen, windows xp-t használok azon a laptopon, mivel az egy règi gèp, semmi baja sincs, csak csevegèsre lenne üzemeltetve.

Köszönöm a válaszokat előre is! ;)

2019. máj. 20. 16:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Puppy Linuxot tegyél rá.

Windows XP-t, a MS, már rég meszelte, úgyhogy terméktámogatást aligha, sőt! Nem is fogsz kapni rá.

2019. máj. 20. 16:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Neked nem egy internet driverre van szükséged, hanem a hálózati kártyád driverére. Ahhoz viszont ismerni kellene a hálózati kártya adatait. Viszont ahhoz, hogy elküldje valaki a drivert, ahhoz is internet kapcsolatra lenne szükséged.

AIDA64-gyel nézd meg a hálózati kártyád adatait, a haverod gépén töltsétek le és pendriveon már gyerekjáték áttenni a te régi gépedre.

2019. máj. 20. 16:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Alaplap honlapján nézz szét vagy a dedikált kártyád nevét + drivert írd be egy keresőbe.
2019. máj. 20. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!