Valasz ado kérdése:
Miért indul újra a gépem játszás közben?
Figyelt kérdés
A CPU 60 fok fölé nem megy, a GPU hője is jó. Mégis 15 perc útán újraindul. Mi lehet a probléma?2019. máj. 19. 13:12
1/8 anonim válasza:
Írd le a konfigodat részletesen,mindent.
De valószínű,hogy tápegység probléma lesz.
3/8 A kérdező kommentje:
Egy 500W-os táp
Nvidia 1050 ti
16 gb ram
i7 4790
2019. máj. 19. 15:54
4/8 A kérdező kommentje:
Pénteken éppen CSGOztam és fogtam magát, újraindult csak úgy. Aztán újra és újra egy bizonyos játékidő után. 95 fokos volt a processzor, gondoltam azért. Ma kitakarítottam, újrapasztásztam. 50-55 fok fölé nem is megy már, de mégis újraindul és már be sem kapcsol. Sem a processzor, sem a videókártya ventilátorok nem pörögnek. Az utóbbi időben erőss zúgás is volt pár percig bekapcsolás után.
2019. máj. 19. 15:59
5/8 A kérdező kommentje:
És még amit kifelejtettem hogy miután újraindul nincs kép, de ha lekapcsolom az áramról és vissza jó egy ideig. De már így sem működik.
2019. máj. 19. 16:01
6/8 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy a tápod adta fel a harcot.
7/8 anonim válasza:
Táp, és vitte magával ha szerencséd van CSAK az alaplapot.
Ilyen ha rossz minőségű tápegységet használunk magas energia igényű hardverekkel.
8/8 MGéza válasza:
500W táp... Pont csak a lényeg maradt le, milyen gyártó milyen típusáról van szó... Egyébként minden valószínűség szerint az a bűnös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!