Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért csinálja ezt a GTA 4?

Miért csinálja ezt a GTA 4?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy olyan problémával fordulok felétek ami eléggé zavaró.

Nemrég egyik napról a másikra a GTA elkezdett 10 percen át betölteni, majd mikor elindul a játék iszonyatosan laggolt akármit csináltam csak rosszabb lett.Ok, win7 ujra ugyanez 2-3 alkalommal megismétlődött de mostmár azonnal nem 1-2 hét után.Most kiprobáltam egyWindows Server 2008 R2-n is itt kevésbé laggol de ittse a régi.

És most jön az amiért a hardver topikot választottam ugyanis a gép a 8600GT vidikarim 8600GS mind a 2 win szerint.Talán ez a gond?Van ennek köze a Riva tunerhez?

A gép többi alkatrésze nem gázos.

2010. júl. 6. 22:40
 1/7 anonim ***** válasza:
62%

Hát ha a 8600GT-d 8600GS az élég gáz.

Melyik volt az eredeti oprendszer amin még jól ment?

A Riva Tunert hanyagold.

2010. júl. 7. 01:38
 2/7 A kérdező kommentje:

A kari télleg gázos.

Amivel stabilan ment az az első Win 7-em és az XP de utobbit már nemtudom használni.A Ria tuner-t meg azonnal kikukázom.:)

2010. júl. 7. 08:41
 3/7 A kérdező kommentje:

Probléma megoldva:

Használj Mafiát a GTA 4 helyett! Igaz nem olyan szép de az élmény a fontos.

2010. júl. 7. 13:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Pedig 8600GT-n közepesen, semmi extrával menni kellet volna, ha minden más bírja. Korábban jól ment? (ezt veszem ki a kérdésedből)
2010. júl. 9. 00:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen korábban tökéletesen ment 2/3-os beállítással néha lassult le de ez egy ilyen "öreg" karinál gondolom normál.
2010. júl. 12. 19:58
 6/7 anonim ***** válasza:
1.0.3.0 patchet tedd fel
2010. júl. 14. 10:33
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ.

Megoldottam egy 64bites XP-vel mivel az hajlandó volt felmenni. :)

2010. júl. 14. 19:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!