Most nagyon rossz a gép. Folyton kiírja, hogy a program "nem válaszol". Ha lenyomok egy betűt, csak pár másodperc múlva jelenik meg, ha hirtelen kattintok, akkor elfehéredik a képernyő. Lényegében nem tudok egyszerre 2 dolgot futtatni, pl.: Firefox+Winamp - na, ilyenkor már mind2 omlik össze.
Múltkor letöltöttem egy 10 gigás HD filmet, az sem ment neki.
Milyen cuccokat vegyek bele, ami kompatibilis, de viszonylag olcsó ?
Én most vettem a bolhán egy gépet (intel pentium 3000 ghz proci, 1.5ghz ram,128-as videó kártya,40-es vinyó,és a ház kicsit karcos ,de jólnéz ki!) Feltelepítettük, és tökéletesen üzemel!!! Jól körül kell nézni,mert lehet olcsón jót szerezni!!!!
hát a proci DDR3 mas legyen a DDR2 már nem lenne jó és 2 Gb Ram legyen na meg ha hd filmet akarsz nézni akkor egy NVIDA Geforce 8200 is tökéletes az 1080 p -s full HD filmeknek
2010. júl. 9. 08:21
16/19 anonim válasza:
ebbe az agp-s alaplapba nem fog belemenni ddr2 főleg nem ddr3 ebbe ddr megy! kártyát nem kell cserélni hacsak nem játszani is akarsz. Az eggyetlen dolog az 256MB ram alapból a windows megeszik annyit ugyhogy ne csodálkozz ha lassú min 512-re egészítsd ki de ink 1GB. DE én azt tanácsolom h. add el alkatrészenként és ami lesz pénz ahhoz rakj még hozzá és vegyél egy jó gépet!
2010. júl. 9. 10:36
17/19 anonim válasza:
Nah. Memoria feltornazasa Lagalabb 512-re, de igazabol 1G lenne az igazi.
Videokartya lecserelese valami HDxxxx atira, a hardware-s hdfilm dekoder miatt.
Igy sokkal jobb lesz - mert a "nem valaszol" dolog a memoria elfogyasa miatt van, az a proci meg nem boldogul mar a HD filmekkel, de a videokartyas dekodolas csodakat muvel(het).
2010. júl. 9. 10:41
18/19 anonim válasza:
ha csak netre kell meg ijenek akkor eneél 2x jobb gépet kapsz 50000 ért ÚJ at
2010. júl. 9. 21:06
19/19 anonim válasza:
Hát ha te HÁDÉ filmet akarsz oda erős proci kell vagy minimum egy hardveres gyorsítást támogató vidikari!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!