Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik laptopot ajánljátok a...

Melyik laptopot ajánljátok a három közül?

Figyelt kérdés

Kettő teljesítményben hasonló. Mi a különbség? Egyik egy Macbook Air 13 (2017), a másik Windows-os Asus Zenbook UX331FAL-EG006T

Ugyanaz az árkategória. Sose használtam még Apple terméket csak Windows és android. Szerintem árérték arányban a Zenbook jobb, ránézésre mondom csak, a specifikációkat nézve, nem ismerem őket.

Használnék zeneszerkesztő programokat és médiaprogramokat, játékokat is, persze jók nekem a pár évvel ezelőtti kisebb igényű játékok is. Ugye zenészek Apple-t használnak mert ahhoz van írva sok szoftver. Viszont lehet a Zenbook is elvinné azokat gond nélkül.

Van egy harmadik laptoo ami Zenbook csak i7-es procival és 16 giga rammal. (UX410UA-GV636T)

Ez mennyivel jobb a macbook air-nél??

A szempontom az volt h egy kiló környéki legyen, könnyü, hordozható, és ebben az árkategóriában gondolkodom.

Köszi a válaszokat!

2019. máj. 13. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Mindegyik túlárazott vacak.

Ha jót szeretnél vedd ezt. Hazavágja a másik hármat.

[link]

2019. máj. 13. 19:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem szeretnék gamert. Könnyűt akarok és ami max 14 colos. Sokat utazok, hordanám magammal suliba is.
2019. máj. 13. 19:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor, mindegy. Amit te küldtél abba DDR3-as ramok vannak, atyaég
2019. máj. 13. 19:32
 4/6 anonim ***** válasza:

I7 7500u az jó már. Mondjuk én ránéznek a 8 gen procikra.

A zenbook jobb mint a Mac air ux410ua asszem tudja a macost futtatni tehát ha valaki ért hozzá tulkeppen az egy továbbfejlesztett MacBook Air

2019. máj. 13. 20:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is a DDR4-re szavaznék
2019. máj. 13. 21:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Az a lényeg h akkor az ux410ua már jobb a mac-nél. Lehet ezt választom.
2019. máj. 13. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!