Egy Ryzen 5 2600x-el jól működik a HyperX Predator ram?
Figyelt kérdés
2019. máj. 13. 17:16
1/10 anonim válasza:
Igen.
Az egyik legbiztosabb választás, mivel szinte az összes alaplappal tesztelve lett.
2/10 anonim válasza:
Úgy tudom ha az alaplap támogatási listáján szerepel az a RAM típus, akkor jó lesz.
3/10 anonim válasza:
Működni fog az biztos, de nem a legtökéletesebben. Ha a maximumot akarod kihozni a ramodból akkor mindenféleképpen B-die-os ramot kell venned. Ami persze drágább de általában az esetek 80 százalékában csak B-die-os rammal fogod tudni elérni a 3000-3200Mhz-t vagy ennél többet. Ez a cserencsén múlik, hogy a predatorral milyen eredményeket tudsz elérni.
4/10 A kérdező kommentje:
Neten valahol azt írják, hogy ez B-die ram.
2019. máj. 13. 19:33
5/10 anonim válasza:
Ezért írta előbb a tisztelt kolléga,hogy a szerencsén múlik. A neten ezt írták de csak akkor tudod meg ha beteszed a lapba.
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
Itt megtalálod az összeset:
Az egyik bárátom kérdezi, szerintetek mennyi idő lehet egy teljesen kezdőnek ramot tuningolni?
9/10 anonim válasza:
#7.Igazából nagyjából annyiból áll az egész hogy be kell állítani a megfelelő, gyári paramétereket az UEFI-ben.
Ez alatt értem az időzítést, a frekvenciát és a feszültséget.
Általában le van írva a gyártó oldalán, pontos típus szerint vagy a dobozára is rá szokták írni.
Kb. 5 max 10 perces dologról van szó.
Kérdező:
Azért mondtam feljebb hogy te szerintem az olcsóbb, más chipel szerelt HyperX Predatorra gondoltál ami nem B-Die.
Ezért is mondtam hogy ebben nem feltétlen éri meg belevágni mert költséges.
10/10 anonim válasza:
Persze a B-die drága. De ryzen-nél sok plusz teljesítményt tudnál kinyerni. Játékokban akár 15-20 fps
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!