A Linux Mint Cinnamon asztali felülethez elég egy Intel Core-i3 7020u 2,3GHz processzor 4GB DDR4 RAM-mal?
Figyelt kérdés
2019. máj. 12. 23:09
11/20 A kérdező kommentje:
Köszi! Kipróbáltam a Cinnamont, hálózatról használva villámgyors. Viszont akksiról eléggé vontatottan megy, tehát pl. amikor mozgatok egy ablakot, akkor azt alacsony fps-sel teszi. Ez normális dolog? A KDE-t is majd kipróbálom.
2019. máj. 16. 03:07
12/20 Alain Delon válasza:
11: Én KDE-t szoktam időnként akksiról használni, de annál semmi szaggatást nem tapasztaltam.
13/20 A kérdező kommentje:
Cinnamon-on, hogy lehet beállítani, hogy ugyanolyan legyen a teljesítmény akkun, mint hálózaton?
2019. máj. 16. 10:29
14/20 Alain Delon válasza:
13: Ezt nem tudom, de a KDE-ben van olyan, hogy energiaprofil beállítása.
15/20 A kérdező kommentje:
A HDD befolyásolhatja a teljesítményt?
2019. máj. 16. 19:54
16/20 A kérdező kommentje:
Most, hogy próbáltam simán megy, szaggatás nélkül.
2019. máj. 16. 22:58
17/20 anonim válasza:
Simán. De én is a KDE verziót ajánlom. Felraktam egy 2GB RAM-os gépre, féltem, hogy lassú lesz, de nem annyira vészes. 4GB-on simán elmegy.
18/20 Alain Delon válasza:
17: Nem a KDE eszi meg az erőforrásokat, hanem a netes és a médiatartalmak.
19/20 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a KDE-t, tényleg egész jól megy. Viszont, vannak kisebb bugjai, mint bármely más asztali felületnek. Pl. a headset-et mikor csatoltam, semmi hang nem szól. Úgy kellett felrakni, azt hiszem az alsa mixert. Inkább maradok a cinnamon áll. Az ilyet nem csinál.
2019. jún. 3. 05:38
20/20 Alain Delon válasza:
19: Az nem a KDE hibája. Semmi köze hozzá. Ezek szerint az egyik változatba beletették, a másikba nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!