Lesz valami baja a számítógépem alaplapjának ha így indítom el?
Figyelt kérdés
vettem egy új alaplapot és nemvolt hozzá gépházam..nos, egy használt házat vettem ideiglenesen a laphoz hogy ne egy darab kartonpapíron kelljen használnom de az a gáz hogy a számítógépem bekapcsoló gombjának a kábelvége nem passzol az alaplap csatijával ezért úgy indítom hogy a 2 kábelt érintem össze de viszont ezek fixen vannak rögzítve hogy ne mozduljanak el valamint használat közben ne érjenek össze ezzel leállást eredményezve...pesrze ez csak egy ideiglenes megoldás2019. máj. 12. 18:50
1/2 anonim válasza:
Sosem tudod meg, amíg ki nem próbálod, és sosem leszel hacker, amíg tönkre nem vágsz egy-két-húsz alaplapot. Valahol a fejlődés félútján van az, amikor kihajítod az egész hurkatöltőt az ötödikről.
2/2 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja. Tulajdonképpen a maga a ház kapcsolója is csak összezárja a két tüskét egy vezetéken keresztül.
A lényeg,hogy az alaplapon ne érjen más tüskéhez a vezeték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!