Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lesz valami baja a számítógépe...

Lesz valami baja a számítógépem alaplapjának ha így indítom el?

Figyelt kérdés
vettem egy új alaplapot és nemvolt hozzá gépházam..nos, egy használt házat vettem ideiglenesen a laphoz hogy ne egy darab kartonpapíron kelljen használnom de az a gáz hogy a számítógépem bekapcsoló gombjának a kábelvége nem passzol az alaplap csatijával ezért úgy indítom hogy a 2 kábelt érintem össze de viszont ezek fixen vannak rögzítve hogy ne mozduljanak el valamint használat közben ne érjenek össze ezzel leállást eredményezve...pesrze ez csak egy ideiglenes megoldás
2019. máj. 12. 18:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Sosem tudod meg, amíg ki nem próbálod, és sosem leszel hacker, amíg tönkre nem vágsz egy-két-húsz alaplapot. Valahol a fejlődés félútján van az, amikor kihajítod az egész hurkatöltőt az ötödikről.
2019. máj. 12. 19:01
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz semmi baja. Tulajdonképpen a maga a ház kapcsolója is csak összezárja a két tüskét egy vezetéken keresztül.

A lényeg,hogy az alaplapon ne érjen más tüskéhez a vezeték.

2019. máj. 12. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!