Milyen kontrollert ajánlotok?
Figyelt kérdés
Ki milyen kontrollert ajánl pc-hez?
Az ár nem feltétlen befolyásoló tényező,a lényeg hogy jól bírja és hogy ne legyen vele semmilyen baj gépen.
Nyílván ha vezetéknélküli az nem hátrány, vagy ha aksis az sem de nem kötelező egyik sem ha van olyan ami ezek nélkül is a legjobb választás lehet.
2019. máj. 11. 01:41
1/6 anonim válasza:
Nekem egy vezeték nélküli SpeedLink Troid van kb 3-4 éve. Az akku még mindig sokat bír és maga a gamepad is még mindig működik ahogy kell. Ráadásul van xinput és dinput váltási lehetőség is.
2/6 xKakashix válasza:
én xbox one kontrollert használok gépen már egy jó ideje és semmi bajom vele, kényelmes és ha nem tetszik az elemcserélgetés vehetsz hozzá akksit is
3/6 A kérdező kommentje:
2019. máj. 11. 12:13
4/6 xKakashix válasza:
nagy különbséget nem látok a kettő között, az adapter ami különbözik így ránézésre, gondolom az egyik újabb, de nem hiszem, hogy lényeges lenne, vedd az olcsóbbat, nekem is az van
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor az olcsóbb tuti működik géppel, mert akkor megrendelem?
Egyébként köszönöm az infókat! :)
2019. máj. 11. 20:32
6/6 xKakashix válasza:
persze win10-es op rendszerrel működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!