Milyen alaplapot vegyek? Bővebben lent.
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
Nagyon maximum 35 ezer forint
.
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
RTX 2060, i5-9400F
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
Az mindegy, csak ne legyen Extended ATX.
4. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz
(HDMI,DVI,DP) ?
DVI-al, de HDMI is jöhet.
5. Szeretnél tuningolni vagy nem?
Jövőben igen.
6. Használt, vagy új alaplap?
Új.
7. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
Nem. Nagyon nem. Hangszigetelt a házam, úgysem látszik milyen csili-vili.
Egy dolgot mondjál meg nekem, hogy hogyan szeretnél Intel i5 9400f-et tuningolni?
Mert ez a proci nem szorzózármentes. Ilyen alaplapot nem tudok neked ajánlani mert nincsen. De ha nem akarsz tuningolni akkor tudok segíteni. Vehetnéd az új B365 chipset-es lapokat a 9. Gen-hez, de sajnos mindegyik nagyon gagyi. Ezért én egy B360-ast ajánlok. Abból is Asust.
És légyszíves ne ess abba a hibába hogy veszel egy nagyon erős kártyát jó procit és a többit kispórolod. Az alkatrészeknek összhangban kell lenniük egymással. A tápon soha ne spórolj! És ne felejtsd el a proci hűtőt, mert az Intelhez kell feltétlenül. De ha egy kicsit okosabban akarod elkölteni a pénzed akkor vegyél egy R5 2600-at
Nem roszz lap de ez jobb:
Amit utoljára küldtem
Link az rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!