Akikam kérdése:
Üdv. Milyen kábel kell az SSD hez?
Figyelt kérdés
Hello Asus S15 S530UN be milyen kábbellal kell belerakni SSD-t??? Jelenleg üres semmi nincs benne elvileg SATA III de az áruházak képein nem olyan a csati mint a notebookon :(2019. máj. 10. 16:24
1/9 anonim válasza:
Ha csak nem M.2-es SSD-d van, akkor bizony SATA kábel kell.
2/9 A kérdező kommentje:
2019. máj. 10. 16:34
3/9 anonim válasza:
Abban a laptopban M.2 Sata SSD van. Arról ismerszik meg, hogy két bevágás van az érintkezőknél.
Ha viszont a HDD helyére szerettnél SSD-t tenni, akkor oda sima Sata formátum kell. Az meg pont úgy néz ki mint egy merevlemez.
Egyikhez sem kell kábel.
4/9 anonim válasza:
A kép alapján helyesbítek. Kell hozzá kábel, de az spéci Asus szalagkábel ha jól látom.
5/9 A kérdező kommentje:
Nah akkor bocsánat pontosítok 512GB SSD vel vettem m.2. Helyen van és még akarok egy SSD a képen látható helyre de kábel tuti fix hogy kell.....
2019. máj. 10. 16:51
6/9 A kérdező kommentje:
Nah igen ez kelesz..köszii..
2019. máj. 10. 16:53
7/9 anonim válasza:
Érdekes.
Ahogy néztem, ezt a laptopot jellemzően két adattárolóval feltöltve árulják.
8/9 A kérdező kommentje:
Én csak SSD vel vettem...:)
2019. máj. 11. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!