Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Meg jött az új vga felbontás...

Meg jött az új vga felbontás beállítás hogy?

Figyelt kérdés

1680x1050 esen használtam az előző régi kártyámat semmi probléma nem volt.

Ekkora a monitorom felbontása is maximálisan ennyit tud.

Msi Rx 580 Armor 8gb oc kártyát vettem.

A drivere elméletileg csak windows 10-et és 7 et támogat nekem meg windows 8.1-em van fel raktam a 7es drivert am ifel is ismerte a kártyát de nem tudom beállítani a 1680x1050 -es fel bontást mert ha rá állítom akkor egy kis kocka villog a monitor közepén hogy az nem támogassa hol ott eddig ezen használtam a régi kártyával.

Amd calast controlcenter-el konfiguráltam mindigúgy hogy (az egyedi felbontásokat bepipáltam és akkor tudtam ezt a felbontást használni) de most nem tudom fel telepíteni vagy azt írja nem indítható el mert mert nem tud több beállítást végre hajtani.1440x900-asfelbontáson meg picit csíkosa kép a játékokban + nagyok az ikonok az asztalon és engem ez zavar.

A radeon beállításoknál egyedi felbontás hozzá adásánál meg hiába írom be a kívánt felbontást nem tudom el menteni.mert azt írja ezt a felbontást a kijelző nem támogassa hol ott a másik régi kártyával ezt használtam minden gond nélkül.

Esetleg az lehet a probléma hogy a op rendszerem nem az ami kellene hozzá elméletileg de akkor nem is értem h a windows 7es driverel miért ismerte fel a kártyát.(gyári lemezről próbálkoztam elsőnek ott az írta ki hogy a grafikus kártya nem fel ismerhető)

hogy tudnám működésre bírni ? help ls

2019. máj. 9. 19:36
 1/4 A kérdező kommentje:

a calast control center ezt írja ki pnotosan:

A RAdeon speciális beállítások nem indítható el.

A radeon speciális beállításokkal jelenleg nem konfigurálhat több beállítást.

2019. máj. 9. 19:41
 2/4 Alex Lion ***** válasza:
Milyen monitorod van pontosan?
2019. máj. 10. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van windows 8.1 link, szedd le és tedd fel. Ha ezzel működne minden, akkor sajnos itt az ideje a 8.1 után továbblépni.

2019. máj. 10. 19:35
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm de már meg oldottam
2019. máj. 11. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!