Hogyan lehet egy számítógépet bekapcsolni ház nélkul?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy szükségem lenne a számítógépre de anyagi okok miatt még nemtudtam beszerezni a kiszemelt gépházat...pár hét mulva lesz meg a gépházam de addig használnom kellene a gépem..meglehet ezt oldani ház nélkul?2019. máj. 9. 19:23
1/6 anonim válasza:
Rateszed az alaplapot a szivacsos anyagra ami a zacskóban volt és berakod procit ra hűtő stb. bedugsz mindent a helyére és rövidre zárod a PW 2 lábat
2/6 anonim válasza:
Az alaplapon az előlapi panel két - a gép bekapcsolására szolgáló - egymás mellett levő tüskéjét kell összeérinteni egy fémes tárggyal (csavarhúzó, toll, stb...).
Hogy melyik az a két tű, azt az alaplap leírásában megtalálhatod, de általában oda is van írva (PWR SW - mint power switch), illetve ez szabványos szokott lenni:
3/6 A kérdező kommentje:
És ha szerintetek nem lesz semmi baj ha mondjuk egy bő 2 hétig igy használom?
2019. máj. 9. 20:15
4/6 anonim válasza:
Nem.
Nekem évekig volt egy műhelyben egy gép, amit a falra rögzítettem fel és csavarhúzóval kapcsoltam be.
5/6 anonim válasza:
#3 A gépházban lévő power button is ezen az elven működik.
6/6 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz tőle, van belezett gépem, amit egy csavarhúzóval kapcsolgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!