Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megérné egy Zowie FK1-et...

Megérné egy Zowie FK1-et lecserélni egy SteelSeries Rival 310-re?

Figyelt kérdés
A zowie-nak 3310-es, a Rival-nak 3360-as szenzora van. Emiatt megérné cserélni, vagy annyira nem nagy a különbség? A két egér kb. egy árban van.
2019. máj. 8. 21:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem, csak szenzorilag a különbség elhanyagolható a két egér között. Egy csúcs szenzor esetében az idő nem annyira nagy probléma, mai napig van aki a 3.5G-s razer deathadderrel tolja nagy megelégedéssel. Én is elég sok ilyen kaliberű egeret használtam a mostani hero szenzorig(pmw-3366), azt kel mondjam egy v2-es deathaddert se érzek visszalépésnek szenzorilag a mostani egeremhez képest. Persze ahhoz, hogy ez kijöjjön elég pro-nak is kell lenni, pl elvileg a 3310 szenved egy éppen kimutatható negatív gyorsulástól, valószínűleg nagyon nagyon kevesen vannak akiknek ez valós probléma.

De összességében a rivel 310 egy jobb egér mint a zowie, de szerintem csak szenzor miatt felesleges a csere.

2019. máj. 9. 14:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem érdemes. Mindkét szenzor kiváló.
2019. máj. 9. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!