Mi a különbség a 2 videókártya között?
Gépépítés előtt állok,már mindent gondosan kiválasztottam, viszont a videókártya számomra nagy dilemmát okozott.
Mi a különbség az Asus rx 570 expedition illetve az Asus rx 570 rog strix változat között?
Keresgéltem, összehasonlítottam különböző oldalakon, de max 1-2 fps különbséget mutatott. Mégis a strix jóval drágább.
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
A különbség a dizájn, meg a körülöttük lévő hájp.
Alapjaiban egyformák.
Nem ennyi a különbség. Expedition kevesebb kimenetet kapott, néhány százalékkal alacsonyabb az órajele, és a strix hűtése jobb(halkabb, hatékonyabb).
#4 570 expedition meg 45 ezerről indul, 70 százalék felárat nem ér meg 30 százalék plusz teljesítmény.
1.Igazából számomra az a kemény 44mhz elhanyagolható.
2.Személy szerint nekem nem fontos, hogy most 3 vagy 4 port van rajta, 2-nél több monitorom úgyse lesz
3. Annyit nem nagyon fogom nyúzni a kártyát, hogy mikrót csináljak a gépemből, szóval a túlmelegedéssel nem lesz bajom 😅
Ha kicsit bunkó módon fogalmaztam, bocsánat, ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!