TV-t és monitort biztonságos egyszerre összekötve tartani?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy okos TV-t, ami ugye majdnem olyan mint egy számítógép. Hamarosan veszek egy asztali gépet, és szeretném összekötni egy monitorral is meg a TV-vel is. De nem tudom a két "gép" mennyire zavarná egymást. Vagy hogy kényelmes még megoldani a filmnézést?2019. máj. 5. 19:24
1/4 lilol012345 válasza:
Semmi baj nyugottan 2-3 bármenyit dughacc a gépedbe(pl.:3tv 4monitor ha van anyi csatid akkor miért ne). Csak valamelyiket tedd elsődlegesnek nvidia vezérőpultban magyarán ahova kinyomja a képet.
2/4 anonim válasza:
Nem fogja zavarni egyáltalán. A képen és esetleg hangon kívül más nem nagyon fog átmenni. Filmezni tudsz a tévé beépített lejátszójával, a legtöbb online videószolgáltatás pedig működik a beépített böngészővel, így hacsak nem akarsz játszani vagy valami spéci alkalmazás képét megjeleníteni, össze se kell kötni.
3/4 A kérdező kommentje:
De ha a gépről akarok filmet lejátszani akkor össze kell kötni nem? Lehet h sóher vagyok de netflixért meg ilyenekért nem akarok fizetni főleg h tudtommal nincs is szinkron rajta.
2019. máj. 5. 19:35
4/4 lilol012345 válasza:
Persze hogy össze kell kötni valamivel átkell vinni a képet ajánlom a hdmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!