Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mire váltsam le a GTX1050...

Mire váltsam le a GTX1050 Ti-t? Mikor éri meg váltani?

Figyelt kérdés

Az RX570-el szemezgettem. Ráadásul ha a 1050 Ti használt árait nézem neten, és ha annyiért el tudom adni, akkor csak egy tízest teszek mellé és tudok venni egy új 570-et. A Ti-on még tudtommal van 2 év gari, de nem tudom névre szóló-e.

Megéri váltani arra? Van annyi különbség?

Intel i5-4590-mellé menne.

Viszont van egy kis bibi. Még 2 hétig vagyok itthon, majd megyek 3 hónapra el egy hosszabb nyaralásra. A gépem meg nyilván nem viszem, szóval csak állni fog.

3 hónap alatt megy lejjebb az rx570 ára? Inkább akkor váltsak ha visszajövök?

Bár addigra lehet a 1050 Ti használt ára is lejjebb megy, szóval nem tudom mitévő legyek. Szívem szerint a nyaralás utánra hagynám ezeket a dolgokat, mert szorít az idő, lehet el sem tudnám addig adni, vagy addig nem érkezik meg az új kártya stb.

2019. máj. 3. 10:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Wow, smooth.

Letöröltem a régiket és feltettem az új driver-t amit linkeltél.

Gta5-öt próbáltam még csak, de minden high-on van, környezet pedig very high-on.

Stabil 65 FPS lockolva meg is van.

Kíváncsi leszek a többi játékon mi a változás.

2019. máj. 3. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!