Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 775ös alaplapot vennèk amibe...

775ös alaplapot vennèk amibe ddr3 8GB RAMot lehet pakolni, melyikük ezek?

Figyelt kérdés

#alaplap #xeon #8gb ddr3
2019. máj. 2. 21:40
 1/3 A kérdező kommentje:

Most egy Gigabyte P43C alaplapom van, amibe van ddr2, és ddr3 foglalat is, de utóbbiból sajnos csak 4gigáig lehet bővíteni! :(

Vettem bele egy 1060as videokártyát, és rájöttem arra döbbenten, hogy ez a gép akadály nélkül mindent fullon futtat! Persze aztán elfogy a RAM, és nagyon elkezd akadozni a nagy igényű játékok utána..

2019. máj. 2. 21:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Egyébként egy x5460 processzor van benne 4ghz-n futtatva..

Nekem bőven elég!

Csak egy jól bővíthető ddr3 775 alaplap kéne hozzá!

Remélem tudtok jókat ajánlani 😊

És köszönöm szépen!

2019. máj. 2. 21:57
 3/3 Gábor_79 ***** válasza:
Az szerver processzor és LGA771-es foglalatú. [link] Megmókolható, de fizikálisan le kell ragasztani pár lábat az alaplapon, hogy működjön 775-ös lapokban. 8 éve jelent meg, az alaplap meg 7 éves az árdiagramm szerint ami újonnan elérhető. Amúgy nem tudom működne e [link] Koránál fogva nincs olyan széles választék használtként sem. Akármilyen legolcsóbb lap sem lenne jó a processzor fogyasztása miatt.
2019. máj. 2. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!