Iphone SE és az órám. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Évekig használtam egy iphone 4s készülééket. Vettem egy kicsi méretű pont megfelelő okos óra - fitness karkötő kütyüt úgy 2 éve. Az iphone 4s-el tökéletesen működött, az SE viszont nem is találja bluetooth-on. Mi lehet a probléma? Hogyan lehetne megoldani/ rávenni az SE-t az ismeretségre?
(így zárójelben megjegyezném, hogy azért nem hivatalos apple órát akarok használni, mert azok mind nagyon nagyok. Az összes lóg a kezemen és beleakad mindenbe) "F1 plus watch" az óra neve. Nem egy hú de nagy tudású kütyü, de amire én használnám, arra pont megfelelő.
2019. máj. 2. 12:11
1/2 anonim válasza:
Gondolom resetelni kéne az okosórát, hogy ismét beálljon ebbe a felfedező üzemmódba, amikor megtalálhatják más bluetooth eszközök amelyekkel aztán párosítani lehet.
2/2 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá, csak az a probléma, hogy fogalmam sincs hol kell :(
Ilyen óra: https://www.youtube.com/watch?v=AkR7RguwDQM
2019. máj. 2. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!