Szerintetek mit kéne cserélnek ebben a gépben hogy 'komolyabb' legyen?
Figyelt kérdés
mondjuk nincs vele problémám idáig minden játékot elvitt akadás nélkül (a gta4-et nem full grafon:))
2010. júl. 6. 09:37
1/9 anonim válasza:
hm én ezekhez nem értek én azt szeretném kérdezni honnan lehet ilyen perfektül megtudni az infókat a gépről?
program segítségével?vagy hol találom?
2/9 A kérdező kommentje:
everest ultimate edition ez a progi:D
2010. júl. 6. 09:48
4/9 anonim válasza:
Vegyél bele egy Athlon II x4 630 at és egy Sapphire Radeon HD5770 et vagy /5750 et és minden játék full grafon fog hasítani :D
5/9 A kérdező kommentje:
09:53 oké én is gondolkodtam egy x4-esen meg én úgygondoltam a videokari-t hogy a hd 4670 crossfire-ba kötöm csak akkor kéne egy másik alaplap azt tudnál ajánlani?
2010. júl. 6. 09:55
6/9 anonim válasza:
Hat, ha "komolyabb" gepet szeretnel, lecsereled az asrock alaplapot valami nevesebbre, de amugy elegge komoly gep ez. :P
7/9 anonim válasza:
Hát szerintem elég erős ez így is, ha nem akarsz maxon gamelni. Ha mindenképp fejleszteni akarsz, vegyél egy Athlon II X3-ast, az belemegy az alaplapodba, és 20 ezer ft alatt van. 4. mag és Crossfire felesleges, nem sok játék van, ami normálisan ki tudja használni
8/9 bp1985 válasza:
Én az ide-s vinyót is lecserélném egy sata2-re.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek meglátom hogy lessz anyagilag és megfogadom tanácsaitokat
2010. júl. 6. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!