Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen monitort vegyek játékra...

Milyen monitort vegyek játékra, ha csak a látvány a fontos?

Figyelt kérdés

Ritkán játszom, de akkor sem multit, hanem rpg-ket főleg (gtx960-as gpu-val és 30-40fps-sel bőven elvagyok).

Jelenleg egy régi TN paneles monitorom van, ezt szeretném lecserélni valami szebbre. Max 90-100K-t szánok rá.

ezek között vacilálok:

1.

[link]

2.

[link]

3.

[link]

2-es az matt talán nem lesz annyira szép a képe, mint a másik kettőnek.

3-as valamivel nagyobb felbontás lehet,hogy a videókártyám nem birkózik meg vele.

2019. ápr. 30. 20:08
 1/2 anonim válasza:
Nekem egy 23"-as Lg IPS monitorom van 60hz-es,egyedül a hz lehetne magasabb,de a képével elégedett vagyok teljesen,40k körül nagy csodára ne számíts,de a TN monitorodhoz képest előrelépés lesz. 24"-es Lg-t vennék a helyedben,nem bánod meg.
2019. ápr. 30. 21:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia a 21:9 monitort ha rám hallgatsz nem választod. 25" ban nagyon kicsi a magassága.

Ha valami szép képű monitort szeretnél akkor IPS kell neked. Egy 24 colos a megfelelő neked szerintem. Az elsőt válaszd

2019. máj. 1. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!