Ez jónak számít?
Figyelt kérdés
Ezt a vgat szeretném, csak nem tudom mit és hogyan várhatom el tőlle. Én játékra szeretném használni 1366x768 kijelzőn. vélemények is jók lennének. válaszokat előre is köszi
2019. ápr. 29. 20:40
11/17 anonim válasza:
És a 3.0-s kártya is belemegy a 2.0-s lapba.
12/17 anonim válasza:
A gtx750ti 2gb-os változata valóban nem rossz választás, használtan olcsón megkapod. Nem kell óckodni a használt dolgoktól. Hardveraprón nézz szét, olyan eladótól válassz akinek jó az értékelése és ha lehet, akkor kérj rá előzetesen egy tesztet, meg 1 napos próbagaranciát
13/17 MGéza válasza:
HA mindenképp újat akarsz akkor GT 1030, más választás nincs. A többire egyszerűen nem éri meg pénzt kiadni még akkor sem, ha egy GT 730 is sokkal erősebb a mostani kártyádnál. Ez a legolcsóbb amit érdemes, figyelni kell, a Gddr4-es változatok sokkal gyengébbek:
Használtan ugyan vehetsz erősebbet de egy rész kissé zsákbamacska, másrészt hiába veszel te 100W+ fogyasztású kártyát, ha nem bírja a tápegységed.
14/17 A kérdező kommentje:
#13 Ezt már egyszer kinéztem, csak itt éppen mindenki leszólta, hogy "Ez a VGA szar!". Mindenesetre megnéztem és szerintem se rosz. Ha ezt a GT1030 at jobban megéri szerinted akkor inkább veszek egy olyat.
2019. ápr. 30. 17:55
15/17 MGéza válasza:
GTX 750 szint ez a kártya. HD felbontásra amire neked kell elég.
16/17 A kérdező kommentje:
#15 És FPS játékok elmennek rajta mondjuk 1366x768 felbontáson low- ultra low grafon?.
2019. ápr. 30. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!