Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen monitort ajánlotok?

Milyen monitort ajánlotok?

Figyelt kérdés

Leginkább fotók utómunkáihoz, grafikai és látványtervezésre használnám.

Kb.50-60ezer forintom lenne rá. Elég lenne 22-24colos, a Dell termékei tetszenek elsősorban.

2019. ápr. 28. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nem idegenkedsz az ultrawide monitoroktól, akkor én az LG25um58 21:9 monitort ajánlanám, én pár hónapja vettem, és imádom. Ebben az árkategóriában az egyik legjobb színhű monitor, én is használom hobbifotósként utómunkára, és nagyon jó érzés, amikor a képernyő egyik felén a lightroom, másik felén pedig a photoshop van megnyitva, használható méretben.

Ha profi szinten űzöd az ipart és nem használnád ki a képarányt, akkor viszont nem ajánlom, egy sima 16:9 24 colban mégis csak jobb választás.

2019. ápr. 29. 00:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Kimondottan jó monitort ennyiért nem kapsz, de rosszat sem, nézz bármit IPS panellel és rendben leszel.

#1 Cserébe viszont a függőleges munkaterület kb akkora mint egy notebooknál.. Ekkora méretnél én nagyon nem ajánlanék 21:9 es monitort, 27, de inkább 32 a legalja szvsz.

2019. ápr. 29. 07:39
 3/4 anonim ***** válasza:

DELL P2419H

Én most ilyet használok és elégedett vagyok vele.

Grafikai munkára csak és kizárólag IPS panelest vegyél!

2019. ápr. 29. 10:42
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

10 bites IPS panel, WQHD felbontás, baromi nagy képátló. Viszont falra nem tudod felrakni.

Vagy létezik ugyanennek a monitornak a MVA paneles verziója, de az 5-6 ezerrel drágább.

2019. ápr. 29. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!