Törött képernyőjű Asus tablettel mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
A törés miatt sajnos nem lehet igazán használni. Alig múlt 1 éves. Szervizeltetni drága, meg nem is kell nekünk igazából tablet. Hol lehetne eladni, és mennyit lehetne érte kapni max? Esetleg cserélni/beszámíttatni (mert telefont azt meg kellene venni)?
Zalaegerszeg, Budapest vagy esetleg netes átvétel érdekelne.
2019. ápr. 27. 13:25
1/2 anonim válasza:
No offense, de szükség lenne a tablet pontos típusára is, hogy értelmes választ is kapj, hiszen abból nehéz kiindulni, hogy "ASUS tablet", mert van belőle ezer meg egy.
2/2 A kérdező kommentje:
Megírtam privátban még a kérdés kiírásakor, de nem kaptam választ. Szeretnék kezdeni ezzel valamit, nem tud valaki valami olyan helyet ahol ezeket átveszik?
Láttam angol nyelvű tablet felvásárló honlapot, de értékeléseket nem olvastam még. Meg jobb lenne "lokálisan" megoldani...
2019. máj. 8. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!