Megvettem a forza horizon 4-et, minden pöpec de egy idő után nem tudok tovább játszani vele mert elkezd akadni mitől lehet ez?
Feladatkezelőből kiderült, hogy a Ram nem fogy el, de viszont a HDD-m valószínűleg kifullad bizonyos idő után.
Közepes grafikán játszom, mi segítene ezen, hogy tovább bírja és ne kelljen resizzem? Nagyon nem szeretném levenni a grafikát sem mert csúnya lenne a játék.
I7-4720HQ
GTX950M 4GB
8GB Ram
1TB 7200rpm HDD
Kaptál választ a kérdésedrem de ha te okosabbnak hiszed magad az Istennél is, akkor nehéz a dolog.
Annak örülj, hogy egyálatalán elindul a laptopon az a játék.
Mikor értik már meg az emberek, hogy egy laptopot nem erre terveznek, hogy órákon ás nyüstölje valaki egy komoly játékkal ?
Kaptál választ, én még csodálkozok is, hogy ezen a laptopon közepes beállításokkal elfut.
A feladatkezelőben láthatod a videókártya és a merevlemez terhelését is. Azokkal mi a helyzet? (Ha nem látszik, akkor jobb klikk az oszlopokra és pipáld be őket.)
Nekem is 950m-em van 4 gigával, de ez a videókártya nagyon-nagyon nem a mai játékokra lett kitalálva, harmatgyenge.
Akkor meg látszik mi a baj, nem is értem minek írtad ki a kérdést. Az már régen rossz, ha egy random rápillantás közben 80-90%-on van a videókártya, a RAM is eléggé harmatos, szerintem abból is szokszor kifogy játék közben.
De már írtam is, ez a videókártya nagyon gyenge, tudom, mert nekem is ilyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!