Régi gép, mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
A szekrény aljában megleltem 5 éves gépemet, amivel nem tudom, hogy mit kezdhetnék, mert van helyette egy jóval erősebb gép. Szakemberek azt monták arra a gépre, hogy felújítani nem érné meg, inkább szerezzek egy jóval erősebbet, mert használtan abból az árból kijön. Szóval mit csináljak vele? Válaszokat előre is köszi :D2019. ápr. 27. 11:41
1/7 anonim válasza:
Ajándékozd el egy olyannak, akinek még ilyen sincs !
2/7 anonim válasza:
Attól is függ, hogy 5 éve milyen erősnek számított, de egy SSD-vel valószínűleg még egész használható lehet szülőknek, kisebb testvérnek. Ha senkinek sem kell, hirdesd meg, szerintem lesz rá érdeklődő reális áron. De ha már el is felejtetted, hogy ott van és nem számoltál az árával, akár el is ajándékozhatod, a mai világban sok olyan család van, ahol jól jöhet egy iskolás korú gyereknek és nem engedhetik meg maguknak.
3/7 anonim válasza:
Írd le a pontos specifikációit, valami még biztos lehet belőle.
4/7 A kérdező kommentje:
Itt van a spec.:
Celeron 450 @1,8GHz
Intel Q45/Q43 chipset family WDDM1.0
(Prociba integrálva)
DWD-RW samsung 16x
Floppy
420W táp
2x1GB 800MHz
ennyi lenne. Ami viszont jó benne az a processzor hűtője... 100% terhelésen aligha haladja meg a 45fokot a proci
2019. ápr. 27. 12:24
5/7 Dongaben válasza:
Ez inkább 15 éves...:)
Tedd ki a járdára, és valaki elviszi.
7/7 anonim válasza:
Ez konkrétan internetezére is alkalmatlan, és valóban inkább 15 éves, min 5 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!