Windwos 10 kék képernyő: IRQL NOT LESS OR EQUAL?
A PC még friss, konkrétan ma reggel jött, én szereltem össze a hardver elemeket. Aztán ráraktam a legit windowst. miután rátelepítettem a geforce experiencet, meg az avast, a vírusírtó kérte, hogy indítsam újra. Mondtam OK. Után kaptam a BS-t, hogy IRQL NOT LESS OR EQUAL. Aztán csináltam egy sfc /scannow-t a CMD-ben, de meg se tudta csinálni, mert kaptam a BS-t. Lehet, hogy rosszul raktam fel a WIN10-et? Sok Keresgélés után idelyukadtam ki, hogy kiírom, mert pontosan nem tudom, hogy mi lehet a gond. Hátha valaki szakértő eltudná mondani az okát.
A PC adatai:
MoBo: ASrock 450m pro4 (ezen spekulálok, hogy a drivere a gond)
CPU: R5 2600
Mem: 2X8Gb
GFX: GTX 1060
A merevlemez nagyon régi kb 12 éves (ez a másik, ami miatt gondolom)
Ez úgy néz ki mintha lenne benn egy eszköz (tv kártyánál láttam ilyet pl.) ami nem kompatibilis a biosban beállított energia menedzsment típussal.
A leírásod alapján nincs ilyen benne ezért fura...
Próbáld a biosban az energia gazdálkodásnál átállítani a beállításokat.
Persze driver gond is okozhat ilyet, de gondolom a gyártó oldaláról raktad fel mindet. (mindet?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!