Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az ASUS Rampage III Extreme...

Az ASUS Rampage III Extreme miben jobb az ASRock X58 Deluxe3-nál? Miért drágább az ASUS?

Figyelt kérdés

Szinte teljesen egyformák: Socket 1366, 6xDDR3, 4xPCI-e x16, SATA3, eSATA3, USB3.

[link]

[link]

2010. júl. 5. 16:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát mert az asrock nem minőségi alaplapokat gyárt..
2010. júl. 5. 17:06
 2/12 Osynho ***** válasza:
Pontosan ilyen választ vártam. Istenem...
2010. júl. 5. 17:09
 3/12 anonim ***** válasza:

Legyen ASUS=Nike vagy Ferrari.

Akkor az ASrock legfeljebb Mikee vagy Dacia.

2010. júl. 5. 17:31
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi:) De azon kivul?
2010. júl. 5. 17:35
 5/12 Osynho ***** válasza:

A konkrét 2 lap nem egy kategória. A Rampage egy csúcskategóriás, minden földi jóval felszerelt deszka, ami ráadásul jól is néz ki. Aki hajlandó érte ennyit fizetni és megéri, az vegye, nyugodtan, én nem tartozom közéjük. :)

A sok Asrock fikázó me gnem tudom mire alapoz. Nem egy újabb lapjuk jobb, mint a konkurens Asus. A Bios-ról nem is beszélve.

Egy kis teszt:

[link]

2010. júl. 5. 17:44
 6/12 A kérdező kommentje:

ASRock=ASUS Rock!!!!! És hogy érted nem az a kategoria?

Mi van a Rampage-ban, ami az ASRock-ban nincs?

2010. júl. 5. 19:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Azért drágább mert az asus ezen lapja egy fullextrás rengetegsok tuningopcióval ellátott lap Ami tudja fogadni a qvad vgakat normálisan
2010. júl. 5. 21:05
 8/12 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, hogy ez a model(Deluxe3) éppen erre van optimizálva a több VGA-ra. Szerintem ey is FULL EXTRA pl: turbo 50, APP charger, combo cooler stb.
2010. júl. 5. 21:15
 9/12 anonim ***** válasza:

Igazabol, kerded, mi van benne, ami jobb: komolyabb, minosegi, ezert dragabb aklatreszek, elkok, ilyesmik.

Tobbet teszteltek, esatobbi. Szoval jobb. De ettol meg a AsRock is teljesen fogyaszthato - csak nem annyira minosegi.

2010. júl. 7. 13:48
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha az Asrock = ASUS Rock (szerinted) akkor mivel magyarázod, hogy még csak véletlen sincs link az egyik honlapjáról a másikra?

Az égvilágon semmi köze egymáshoz a két cégnek. Ja, de: mindkettő kínában gyárt :)

Mi az ami nincs az Asrockban az ASUShoz képest? A normális minőségű alkatrészek. Ugyanabból a kondenzátorból létezik ~10ezer órás várható élettartamú és létezik ~2000 órás. Ugyanabból a félvezetőből létezik neves gyártótól származó jó minőségű alkatrész és létezik a hasonló paraméterekkel rendelkező utánzat. Persze ha a kínaiban veszed az Adidast, akkor mindegy milyen alkatrész van az alaplapodon.

2010. júl. 7. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!