Pittyeg a gép, és azutan semmi. Mi a probléma?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy amikor be akartam kapcsolni a számítógépemet, akkor csak pittyen 5-öt, és újraindul a gép, megint ezt csinálja. Se az egér se a billentyűzet nem világít, és a monitoron meg nincs kép.
CPU: Intel Pentium G4500
GPU: NVdia GForce GTX 1050
Alaplap: Gigabyte GA-H110M-S2H
Van még benne egy 120Gb-s SSD és egy 1T-s HDD. Mi lehet a probléma? A válaszokat előre is köszönöm.
(okoskodó válaszokat nem kernék :-))
2019. ápr. 19. 15:05
1/5 anonim válasza:
Előveszed az alaplapod kézikönyvét és megnézed hogy az hangkód mit jelent. Egyszerű.
2/5 anonim válasza:
Videókártya kivesz. Kösd az alaplapra a monitort és indít. Nos?
3/5 anonim válasza:
Ahogy az első is leírta,eddig működött,nem nyultál hozzá ée csipog?
Akkor lehet valami kábel kicsúszott belőle ,nézd meg mi az alaplapod és néhd meg mit jelent annál a típusnál az 5 csipogás
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat, megnéztem a káveleket illettve kipróbáltam vidikártya nélkül és ugyan ez, úgyhogy tényleg a procinak lessz itt a baja.
2019. ápr. 20. 07:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!