Kuka a gépem? Rendszervizsgálat után a következő eredményt kaptam (4. gen i5,8 GB DDR3,256 GB SSD) :
A rendszer "CPU" minősítése alacsony, és elképzelhető, hogy ez okozza a teljesítménnyel kapcsolatos problémákat. A futó alkalmazások számának csökkentése növelheti a rendszer teljesítményét. Keresse meg felesleges indítási alkalmazásokat, és tiltsa le azokat, amelyekre nincs szükség. Ha a probléma továbbra is fennáll, elképzelhető, hogy új processzor telepítésére lesz szükség.
A rendszer "Játékgrafikai" minősítése alacsony, és elképzelhető, hogy ez okozza a multimédiás alkalmazások és játékok teljesítménnyel kapcsolatos problémáit. Az áttetsző Aero felület letiltása növelheti a multimédiás alkalmazások vagy játékok teljesítményét. Ha a probléma továbbra is fennáll, elképzelhető, hogy új videokártya beszerzése, vagy a jelenlegi videokártya illesztőprogramjának frissítése szükséges.
A rendszer "Grafika" minősítése alacsony, és elképzelhető, hogy ez okozza a teljesítménnyel kapcsolatos problémákat. Az asztal-összeállítás letiltása vagy a képernyőfelbontás csökkentése növelheti a grafikai teljesítményt. Ha a probléma nem szűnik meg, elképzelhető, hogy új videokártyát kell beszerezni, vagy frissíteni kell a jelenlegi videokártya illesztőprogramját.
A rendszer "Lemez" minősítése alacsony, és elképzelhető, hogy ez okozza a teljesítménnyel kapcsolatos problémákat. A futó alkalmazások számának csökkentése növelheti a rendszer teljesítményét. Győződjön meg arról, hogy a lemez rendelkezik a megfelelő mennyiségű szabad területtel és töredezettségmentesített. Keresse meg felesleges indítási alkalmazásokat, és tiltsa le azokat, amelyekre nincs szükség. Ha a probléma továbbra is fennáll, elképzelhető, hogy új lemezt kell telepítenie.
A rendszer "Memória" minősítése nagyon alacsony, és elképzelhető, hogy ez okozza a teljesítménnyel kapcsolatos problémákat. A futó alkalmazások számának csökkentése növelheti a rendszer teljesítményét. Keresse meg felesleges indítási alkalmazásokat, és tiltsa le azokat, amelyekre nincs szükség. Ha a probléma továbbra is fennáll, elképzelhető, hogy további memória telepítése szükséges.
Ha ez a user benchmark, akkor ez csak annyit jelent, hogy pl grafikánál nem egy gtx 1070 van benne, hanem csak egy mit tudom én r9 380...
Ha a géped működik normálisan, akkor ez csak annyit jelent hogy a teljesítménye a mai mainstreemhez képest pont olyan, amilyen elvár ható tőle.
mi irt neked ki ekkora marhaságokat ??
töredezésmentesített ssd mi ? :) bruhaha :)
#4, van némi bajod a szövegértelmezéssel, ugye? Hdd-ről beszéltem, ha az töredezett:
"Lemez minősítése alacsony? Na ez fura, a leglassabb SDD is minimum 2-3X gyorsabb bármilyen HDD-nél, főleg ha a HDD már tele van pakolva és erősen töredezett a ráírt adat..."
Nincs a kérdező programja írja hogy győződjön meg a toredezettmentessegrol.
Bocsánat hogy elolvastam a kérdező kérdését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!