Szeretnék egy gépet összerakni, de nem értek hozzá? (Bővebben lent)
Igazából nem kell nagy gépre gondolni.
Elég ha a csgo stabil 60+fps felett van.
Gépház-monitor 8gb ram van.
Előre is köszönöm a válaszokat.
8gb ddr3
Használtan venném.
120 ezer max.
Amd ryzen 3
Gigabyted radeon rx460 4gb vga
Ezek mennyire jók?
DDR3-as alaplapot manapság nem egyszerű találni és még ha találsz is, akkor sincs szerintem értelme/haszna. Én azt javasolnám, hogy építs egy rendes modern gépet DDR4 RAM-mal, a régi RAM-ot pedig add el, pár ezer forintot kapsz érte, annyival is kevesebb lesz a gép.
Amit pedig javaslok...
Proci: AMD Ryzen 3 2200G
RAM: 2x4GB DDR4 Crucial Ballistix Sport LT (ez sajnos csak 2400MHz-es, húzható 2800MHz-re, de a te felhasználásodra igazából a gyári érték is megfelelő)
Alaplap: ASRock AB350M-HDV
Táp: 300W elég, a többi igazából mindegy. Legyen minimum 80+ Bronze besorolása, ha az megvan, akkor túl nagy baj már nem lehet.
Tárhely: bármi.
Egy ilyen konfig most kb. 70-75 ezer forint, ha másra nincs szükséged és garantálom, hogy a leírtakhoz elég lesz, én ugyanezt építettem tavaly októberben, LoL 120-150 FPS, csgo-val nincs tapasztalatom, de ott is lazán meglesz a 60 FPS (még több is) 1080p maxon. Filmezni 4K-ban simán, Youtube-ozni 4K 30FPS vagy 2K 60FPS-ben.
Ha nincs nagyobb igényed, jó az alapkonfig amit írt a kedves #6.
Ha többre vágynál, a 120e ft-os keretbe befér az alap cumó mellé egy középkategóriás kártya is használtan, (pl. gtx 1060) ami jelentős előrelépés egy vega 8-hoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!