Létre tudok-e hozni közvetlen kábelkapcsolatot egy Windows 7-t és egy Windows XP-t használó gép között? A Win 7-t használónak USB-je van, a Win xp-t használónak USB-je és LPT-je.
#1. De van hálózati kártya is bennük. Próbáltam távoli asztal kapcsolatot is létrehozni, de nem sikerült (még). A win 7 felhasználónevet és jelszót kér, az win xp csak felhasználónevet. Emiatt nem megy. (De lehet, hogy valamit én néztem el. Éjszaka volt, és álmos voltam. 🙂)
Egyébként az elsődleges célom a közvetlen kábelkapcsolat létrehozása, Total Commanderen keresztül. Az ugye nem lehet probléma, hogy a két gépen eltérő Total Commander verzió fut?
Azt megkérdezgetem, hogy mért akarod párhuzamos porton összekapcsolni a 2 gépet? Azt ugye tudod, hogy ezzel nem fogsz elérni nagy sávszlességet, tehát pl fileok átmásolására eléggé alkalmatlan lesz, hacsak ne mkicsi fájljaid vannak.
Amúgy vehetsz olyan kábelt amit a #2-es válaszló ajánlott, bár sztem még mindig a sima hálókábel lenne a legjobb/legolcsóbb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!