Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop Hp Proobok 6360 b...

Laptop Hp Proobok 6360 b lehet valami baja?

Figyelt kérdés
Van egy Hp proobok 6360 b laptopom már 1 év 4 hónapja van nálam használtan vettem de idegesítő laptop nagyon ! Lassú sok a klaviatúrán a por meg a képernyőn, sokszor hangosan zúg benne valami , az internetet mert mozilla van rajta lassan tölti be ! Sokszor felidegesít , valamikor megáll a youtubeon a hang és ilyen rezegő robothangot ad ki olyankor nem bírok kilépni s előfordul hogy ököllel rávágok a billentyűzetre ! De még mindég működik a gép ! Megy egész éjjel és napközben fél napot ami azt jelenti hogy napközben 10 órát pihen ! Lehet valami baja ennek ? Ráadásul nem játsza le a dvd lemezt , beteszem a meghajtóba párat recseg de nem olvassa be ! Az előző Dell Latitude D620 asomat sokkal jobban szerettem ! Lehet ennek valami baja?

2019. ápr. 14. 15:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha ennyi baja van, add oda szervizbe, de nem értem, nekem 6 éves a Lenovom, most volt ujratelepitve és semmi baja.
2019. ápr. 14. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!