Milyen tápot vegyek?
Figyelt kérdés
Ehhez a confighoz lesz.
Asrock B450M-HDV
2x4 GB DDR4
Ryzen 5 2600
Sapphire RX 580
1x500GB HDD 7200rpm
Ehhez kellene egy táp ami kb 500 vagy 550 wattos. Nem kell hogy RGBs legyen és hasonlók. Ne legyen drága viszont olcsó shit meg duplán XD 15 vagy 20 ezer között.
Köszi a válaszokat előre is.
2019. ápr. 12. 20:47
1/5 anonim válasza:
Bitfenix Formula 450W
Csúcsteljesítményt ad kiváló áron és a 450W is elég lesz.
3/5 A kérdező kommentje:
Különböző oldalak 500 meg 600 wattos tápokat ajánlottak. A fene tudja miért. Pedig a számolt fogyasztás 430 illetve 434 watt volt. Azért gondoltam 500 avagy 550 wattra. De köszi a választ szerintem ez lesz az.
2019. ápr. 12. 20:56
4/5 MGéza válasza:
Soha az életben ne fog annyit fogyasztani a géped, az egy elméleti maximum fogyasztás, amit a gyakorlatban soha nem fog elérni a géped. Az ajánlott tápegység jó, simán bírni fogja.
5/5 anonim válasza:
Ha kevesled a teljesítményt, vegyél egy Enermax Revolution Duo 600W-ot, az is korrekt táp.
De ilyen géphez én is a Bitfenixet venném inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!