Miert nem jo a Wifi jelerositom?
Hagyd a WPS-es módszert a fenébe, mert hiába egyszerűsített megoldás a pároztatásra, nem mindig működik úgy ahogyan kellene. A másik meg az hogy lehet frissítened kéne a TP link verzióját már ha van. Én azt javaslom hogy manuálisan hangold össze a kettőt, lépj be a tp link kütyüd beállításaiba, a használati útmutatóba biztosan le van írva mit kell csinálnod, és ott szépen keresd ki az otthoni wifidet hogy arra csatlakozzon, utána pedig célszerű újraindítani mindkét eszközt, várj vele pár percet mire észhez térnek és utána próbáld meg használni. És az erősítődnek más SSID nevet adj meg mint ami a gyenge wifi routerednek a neve. Ha a két név meg egyezik akkor csak egyet fog látni minden kütyüd de a jel erősebb lesz. Másrészt a beállításokban állítsd át hogy más SSID-t adhass meg az erősítődnek, mert ezeknek az erősítőknek az a lényegük hogy a meglévő jelet erősítsék és eleve a fő router SSID-jével fogják sugározni a jelet. Ha egy jelet látsz nézd meg hogy erősítő nélkül meddig megy el a jel a házban, és amikor bekapcsolod az erősítőt akkor is nézd meg meddig megy a jel, ha erősebb akkor minden működik, és nem kell csinálnod semmit.
Bocsi ha érthetetlenül írtam, de nekem még nagyon reggel van
Már miért lenne kuka?! Írták hogy próbálj ki egy másik beállítási metódust nem csak egy van.
Bővebben: kézikönyv
Nem a routerről beszélünk, hanem a jelismétlőről. Eddig csak a WPS gombos módszert próbáltad, ami néha nem működik megfelelően.
De van még webes felület, sőt még mobiltelefonos app is a beállításra. Ezért linkeltem be a kézikönyvet, ahol mindez le van írva. Semmi vesztenivalód nincs a ha kipróbálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!