Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop kijelző overclocking?

Laptop kijelző overclocking?

Figyelt kérdés

Van egy gamer laptopom, egészen pontosan egy lenovo legion y520, 16GB ram, nvidia gtx 1050 ti 4gb, i7-7700HQ.

Többnyire fps játékokra használom, de egyre inkább úgy érzem, hogy a 60 Hz semmire nem jó, zavar, hogy lehet 400 fps-em is, akkor sem smooth. Mennyire érdemes, biztonságos ezt, vagy úgy egyáltalán bármilyen laptop kijelzőjét overclockolni?

2019. ápr. 11. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:
60%

"gamer laptop" Ez aranyos. :)

Ez olyan mint a "műanyag üveg". :)

2019. ápr. 11. 15:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem ér fel egy hagyományos PC-vel, de most rá vagyok kényszerülve, hogy hordozható cuccost használjak :D
2019. ápr. 11. 15:07
 3/4 MGéza ***** válasza:
100%

#1: Az én szemüvegem ami biciklis, 3 lencsés, 4 csavart leszámítva teljesen műanyag.

De a kijelzőt egyébként nem érdemes overclockolni, elvileg nem is lehet, csak ha az adott kijelző panelje gyárilag tudja azt a frekvenciát, alacsonyabb felbontás mellett a legtöbb kijelző nagyobb frekvenciát is támogat mint natívban. A dolog kb úgy működik, hogy a videokártya kontroll paneljén custom beállítást használsz és szépen tesztelgeted, mennyire bírja a kijelző. Ha otthon használod és fix helyen akkor esetleg külső monitor csatlakoztatása lehetne jó megoldás.

2019. ápr. 11. 15:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen ment a fel :D
2019. ápr. 11. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!