Tápot szeretnék venni és érdekelne melyik márka megbízhatóbb és miért? Melyik táp jobb és miben?
Vagy
Tudom, hogy gond vs bronz egyértelmű, de az utóbbiról is jókat írnak, ezért lenne fontos, hogy mejik márka jobb minőség és melyik a jobb....
Köszi
Thermaltake.
Egyébként nálam a bequiet! tápok pörögnek régóta és hiba mentesek ezért őket preferálom. Persze... Függ attól h hogyan és hányszor tartod karban a géped.
2 közt a antec sokkal jobb, seasonic focusal megegyező belseje van.
Am a top táp a Seasonic, de jók a BQ tápok is nagyon.
köszönöm az eddigi válaszaitokat, jelenleg egy chiftec 500w-os van ami már 4 éves, de keményebb terhelésnél nem adja stabilan a vganak a feszkot...nincs atomreaktorom és talán tulzás a 750w, de az alapján jutottam ide, hogy 750w-ból lead max 650-et, illetve ahogy öregszik is veszít a teljesítményéből(ezt halltottam)...biztos ami biztos alapon....
deakkor tegyük fel hogy 600w is elég, ajánljatok egy jo kategóriás és megbizható márkájó tápot kb 25 ezerért?
köszönöm
Általánosítva a Chieftec tápok nem szuperálnak egy nagyon jól.
be quiet! Pure Power 11 CM 500W Gold
Jó választás lesz, moduláris, minőségi, ha nagyon muszáj a 600W, akkor van az is, bár még mindig nem írtad a vasadat, de én is kételkedem, hogy kell-e az a 600W.
"de az alapján jutottam ide, hogy 750w-ból lead max 650-et"
Ez is az olcsóságból fakad, amikor csak ráírnak valamit. A Pure power 11 széria teljesítményének akár 96%-át is letudja adni 12V ágon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!