Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baj?

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Sokat olvastam már róla mégis tanácsokat kérek. A Rendszerem időközben megfagy. Csak akkor, ha böngészőt, vagy más kissebb programot használok, nagyteljesítményű játéknál semmi baja. Nincs kékhalál, nincs kiírva semmilyen hibakód. Egyszerűen megfagy és nem mozdul. se egér, se semmi. Kb 2 hónapig ment probléma nélkül, most jelentkezett a probléma 2 napja.

vírusírtót futtattam, semmit sem talált.

A Gép kb 2 hónapja lett összerakva, zsír új.

B450 Aorus M alaplap.

Ryzen 5 2600X processzor, gyári hűtővel.

RTX 2070 Gigabyte videokártya.

550W Platinum táp

16 Giga Ram.

Ventilátoros hűtés

windows10 (még nincs aktiválva)

kaspersky vírusírtó, eredeti.

Ötletek ?

2019. ápr. 6. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Én elsősorban RAM modulra gondolnék, ha a 16G 2 modul, akkor 1-1db-al próbáld.
2019. ápr. 6. 21:00
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen 2x8 giga DDR4 rám van benne. Miért ha 8 giga rammal jó lenne akkor mit csináljak vele?

😅 Ezt meg nem olvastam sehol.

2019. ápr. 6. 21:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor viszed garanciáztatni a ramot. Vagy ki is dobhatod, és veszel újat, ha sok pénzed van...
2019. ápr. 6. 22:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is úgy vélem, hogy ez igen nagy valószínűséggel hardware hiba.
2019. ápr. 6. 22:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha valamelyik RAM modul a ludas, akkor küldd gariba, általában 5+ év, vagy korlátozott élettartam-garanciát vállalnak rá, gyártó/bolt függő.
2019. ápr. 7. 13:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor kipróbálom a RAM-ot. Remélem az lesz, mert van rá 3 év garanciám.. és cseregaranciás is.. szóval házhoz jönnek az újjal. Amugy G.Skill Ripjaws 3200 MHz 2 x 8 giga van benne.
2019. ápr. 7. 17:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!