Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen alaplap?

Milyen alaplap?

Figyelt kérdés

Https://www.bluechip.hu/termek/gigabyte-ga-g31m-es2l#ismerteto

Három kérdésem lennem:

- Szerintetek ez jó?

- Van benne integrált VGA (videó kártya)?

- Ez mit takar? : Chipset: Intel G31 Intel ICH7

Légyetek szívesek válaszolni.

Köszönöm!!!! :)

2010. júl. 4. 18:42
 1/4 A kérdező kommentje:

"Három kérdésem lennem:" helyett: Három kérdésem lenne:

(bocs elírtam)

2010. júl. 4. 18:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Régi, már kifutó alapokra épül (LGA775 processzor tokozás, DDR2 memóriafoglalat). Új gépbe ilyet nem vennék.
2010. júl. 4. 18:48
 3/4 anonim válasza:

1. Nem rossz lap. Középkategóriásnak jó. Nekem mondjuk egy ASUS P5KPL AM-EPU lapom van kb ennyit tud, de HD hangkártya van rajta.

2. Mivel van rajta D-SUB (vagyis VGA csatlakozó) ezért igen, van benne integrált videkari :)

3. Számodra szerintem nem fontos. Azt jelzi, hogy az alaplapon az északi híd G31 technológián, a déli híd pedig ICH7 technológián alapszik. Magyarul a gyorsasága elfogadható.

2010. júl. 4. 18:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha integrált VGA-s kell és mindenképp olcsóbb kategóriában akkor is a G41-es chippeset kellene választani:

[link]

Ha több van rászánva:

[link]

2010. júl. 4. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!