Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AM2-es foglalatú lapba belemeg...

AM2-es foglalatú lapba belemegy egy AM3-as proci? (bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Mintha már valahol (lehet ezen az oldalon) olvastam, hogy a régebbi AMD-s alaplapokba belemegy az újabb, másabb foglalatú processzor! Ez igaz? Azért érdekelne, mert nekem elég lenne egy DDR2-es memória és az alapból AM3-as lapokba csak a DDR3-sok mennek... Viszont az AM2-es és AM2+ -os alaplapokba belemegy a DDR2-es memó...
2010. júl. 4. 18:25
 1/2 anonim válasza:
Minden processzorfoglalatba a saját típusú processzor megy bele. Nem nagyon ismerem az AMD-t, de én úgy tudom, hogy az AM2 és az AM2+ -os processzorok felcserélhetők (mármint egy AM2-es alaplapba egy AM2+ os proci is belemegy). Amúgy az AM3-as alaplapokból is vannak olyanok amelyek DDR2-es RAM-mal mennek, és ugyanúgy igaz fordítva is. Legalább is az eddigi tudásom szerint...
2010. júl. 4. 18:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Mivel DDR2es Ramot is tud kezelni egy AM3as processzor ezért belel lehet rakni, de csak az AM2+osba, a simába nem tudod, a +osnál is lehet még kell Bios Update hogy elinduljon.
2010. júl. 4. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!