Mi a véleményetek ezekről a gépekről? Épp gép vásárlás előtt állok ezeket nézegettem ( ennyim lenne kezdésnek kesőbb venni akarok bele egy kartyat amelyikbe nincs)
Kicsit bővebben:
A 2.-3. generációs i5-ök amik benne vannak, elavultak már eléggé manapság. A 4GB ram ami bennük van kb belépő szint mai számítóképbe. Az integrált GPU-k no comment, valamint a HDD-k is elég füttyfürüttyök mindegyikbe, manapság mér az 1TB alap.
Persze minden viszonyítás kérdése.
De hiába teszel majd bele egy jobb vidikarit, ezek akkor is elavult gépek lesznek. Lehet alacsony beálíltásokon el lehet majd rajtuk játszogatni nem a legfullosabb játékokkal, de csodát nem kell várni.
azt neztem hogy a m81 esbe gtx 1050 is bele megy es azzal mar ugy lattam eleg jol megy egy gta 5
pl
"azt neztem hogy a m81 esbe gtx 1050 is bele megy es azzal mar ugy lattam eleg jol megy egy gta 5"
Cseszheted, mert a GTA V ajánlott gépigényébe újabb generációs cpu-t vár és dupla ennyi ramot. Felejtsd el hogy ezen a gépen jobb vidikarival fullon fogsz GTA V-öt játszani, mert a CPU meg a RAM úgy vissza fogja fogni hogy csak na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!