Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Furcsak dolgoz csinál az 1...

Furcsak dolgoz csinál az 1 hónapos 240-es ssd-m aminek a 20%-a még szabad: nem lehet rá új file-t létrehozni. Mi lehet ennek az oka, hogyan javítható?

Figyelt kérdés
Ha van már rajta file s módosítom annak nincs akadálya. tehát betöltöm az állományt, módosítok rajta s elmentem. De ha más néven akarom elmenteni, azt már nem hagyja. Az Excel a saját nevén se hagyja. Ha másolom valahova, másik alkönyvtárba, azt se hagyja. uj alkönyvtár létrehozását se hagyja.
2019. ápr. 3. 01:35
 1/8 MGéza ***** válasza:
Milyen ssd? Küld vissza gariba egyébként.
2019. ápr. 3. 08:59
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem lehet hogy valami nem garis a hiba?

Crucial BX500 2.5 240GB

80 terra rámásolása után lett.

2019. ápr. 3. 09:08
 3/8 MGéza ***** válasza:

Itt a cikk azt írja hogy elérted a gyártó által garantált adatírás maximumát, ilyen esetben nem tudom, de azt hiszem a garancia sem nagyon él már:

[link]

Mégis mire használtad te ezt az ssd-t, hogy ilyen kevés idő alatt 80TB-t írtál rá?

2019. ápr. 3. 10:56
 4/8 A kérdező kommentje:

elnézést elírtam.

80 gigát másoltam át.

1.32 terra az összes irt adat. ezt akartam még hozzáírni csak kapkodtam.

2019. ápr. 3. 11:08
 5/8 MGéza ***** válasza:
Akkor még bőven garanciális, vidd vissza.
2019. ápr. 3. 11:28
 6/8 A kérdező kommentje:

tehát akkor ez a ssd hibája. Azt reméltem, valami olyan hiba ami nem az ssd hibája. Olyasmit hallottam h pl. sok file nyitva maradt az átmásoltakból.

Azért nem örülök, mert a garancia menete az, hogy 2-4 hétig bevizsgálják s ha igazat adnak akkor ujjat adnak ha nem akkor ezt vissza de addig nincs ssd-m...

2019. ápr. 3. 12:34
 7/8 A kérdező kommentje:
közben kiderult
2019. ápr. 10. 10:27
 8/8 A kérdező kommentje:
ha törlok lehet rá menteni. vagyis mégis tele van ellenben 40 giga szabad helyet mutat... ez garanciális vagy csak formatálás kell hozzá?
2019. ápr. 10. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!