Furcsak dolgoz csinál az 1 hónapos 240-es ssd-m aminek a 20%-a még szabad: nem lehet rá új file-t létrehozni. Mi lehet ennek az oka, hogyan javítható?
Figyelt kérdés
Ha van már rajta file s módosítom annak nincs akadálya. tehát betöltöm az állományt, módosítok rajta s elmentem. De ha más néven akarom elmenteni, azt már nem hagyja. Az Excel a saját nevén se hagyja. Ha másolom valahova, másik alkönyvtárba, azt se hagyja. uj alkönyvtár létrehozását se hagyja.2019. ápr. 3. 01:35
1/8 MGéza válasza:
Milyen ssd? Küld vissza gariba egyébként.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem lehet hogy valami nem garis a hiba?
Crucial BX500 2.5 240GB
80 terra rámásolása után lett.
2019. ápr. 3. 09:08
3/8 MGéza válasza:
Itt a cikk azt írja hogy elérted a gyártó által garantált adatírás maximumát, ilyen esetben nem tudom, de azt hiszem a garancia sem nagyon él már:
Mégis mire használtad te ezt az ssd-t, hogy ilyen kevés idő alatt 80TB-t írtál rá?
4/8 A kérdező kommentje:
elnézést elírtam.
80 gigát másoltam át.
1.32 terra az összes irt adat. ezt akartam még hozzáírni csak kapkodtam.
2019. ápr. 3. 11:08
5/8 MGéza válasza:
Akkor még bőven garanciális, vidd vissza.
6/8 A kérdező kommentje:
tehát akkor ez a ssd hibája. Azt reméltem, valami olyan hiba ami nem az ssd hibája. Olyasmit hallottam h pl. sok file nyitva maradt az átmásoltakból.
Azért nem örülök, mert a garancia menete az, hogy 2-4 hétig bevizsgálják s ha igazat adnak akkor ujjat adnak ha nem akkor ezt vissza de addig nincs ssd-m...
2019. ápr. 3. 12:34
7/8 A kérdező kommentje:
közben kiderult
2019. ápr. 10. 10:27
8/8 A kérdező kommentje:
ha törlok lehet rá menteni. vagyis mégis tele van ellenben 40 giga szabad helyet mutat... ez garanciális vagy csak formatálás kell hozzá?
2019. ápr. 10. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!