Miért kisebb a fájl mérete, amikor elméletileg nagyobbnak kéne lennie?
Írok egy jegyzetet, és azt el szoktam menteni pendrivera. A tegnapi jegyzethez írtam a mai nap (igaz nem sokat), de összességében írtam, és nem töröltem le semmit. Mégis, a tegnapi fájlnak nagyobb a mérete a pendriven, mint a mainak. Átnéztem őket, nem töröltem ki a maiból semmit, tehát nagyobb helyet kéne foglalnia. Nem állítottam át sem betűméretet, sem betűtípust. Ugyan arról a pendriveról van szó. Végül meghagytam az újat, a régit meg töröltem a pendriveomról. Mitől lehetett ez?
Köszönöm a válaszokat.
A word tele rakja a mentett file-t mindenféle memória szeméttel. Ez az oka. Egyikben több szemét van, másik mentésben kevesebb.
Én egyszer egy Word DOC file-ban megtaláltam az aznapi levelezésem egy az egyben (a doksi szerkesztése előtt levelet írtam egy teljesen más programmal).
Adatbiztonság és optimalizálás rlz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!