Felbontás függő is a dolog. Szerintem ha fhd, akkor a gtx 1070 lehet az, ami 100%, hogy mindent visz 75+ fps-el ultrán. Ennek talán az vega 56 a párja teljesítményben... biztos van aki jobban tudja.
2019. ápr. 2. 11:49
3/7 A kérdező kommentje:
De annyim nincs vga-ra sajnos! Az minimum 70k lenne. Ha mondjuk vennék használtan 15-ért egy Ryzen 3 1200-at azzal meg bottleneckelne a vga!
2019. ápr. 2. 11:51
4/7 MGéza válasza:
NA és akkor mi van ha bottleneckelne, attól talán lesz valami baja a kártyának? Elárulom: Semmi! Gyengébb proci de erősebb kártya a legtöbb esetben jobb választás mint mondjuk csavarni egyet a dolgon és i9-9900k mellé GTX 1050ti-t tenni. Na, annak sokkal kevésbé van értelme. 75fps-t szerintem bármelyik mai, korszerű processzor kihoz magából de ez játékmotortól is függ, bár legtöbbször a 4 mag több mint elegendő.
2019. ápr. 2. 12:28
5/7 anonim válasza:
Vissza léphetsz esetleg pár gennyit intelre és azzal maradna pénzed kártyára simán.
2019. ápr. 2. 12:33
6/7 anonim válasza:
Az a Sharkoon WPC550 550W Bronze is szúrja a szemem.
Egyrészt nem kell neki 550 W - mind a videokártya, mind a GPU gyártója 500 W-os tápot javasol - másrészt a Sharkoon nem egy kifejezett tápgyártó, erről a szériáról nem találni teszteket, nem lehet tudni melyik tápgyártó készíti a belsejét.
Ezért az árért kapsz például a Be Quiet! System Power 9 500 W-ost:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!