Mit újítsak a gépen 50 ezer ből?
Sziasztok
Lenne 50 ezer forint kis gép pofozgatásra.
Jelenlegi config:
A320m alaplap
Ryzen3 1200cpu
2x4gb ram
Rx570 sapphire nitro+ 4gb
400 wattos cooler master táp
Én személy szerint egy jobb procire es egy 4gb os ramot eladni es venni helyett egy 1x8gb ot a maradek 1x4 melle szitura gondoltam de hatha van jobb otletetek.
Előre köszönöm a válaszokat
Én először vennék egy Ryzen 5 2600-at, és nem piszkálnám a RAM-ot. Ennek az az oka, hogy a Ryzen érzékeny a memóriára, és egyáltalán nem biztos, hogy jól kezelne két eltérő modult. Ráadásul így ugrik a kétcsatornás mód is, illetve a RAM árak még mindig mennek lefelé, tehát megéri kivárni.
Zárszóként még annyi, hogy 8 GB RAM ma még elég sok játéknál rendben van, de szép fokozatosan el kell kezdened majd megbarátkozni a 16 GB RAM gondolatával. Mondjuk úgy ősz körül érdemes lehet váltani, vagy ha akkor még nem teheted meg, akkor jövő tavasszal.
Megfelel a tápom még hozzá?
Köszöszönöm a hasznos választ
Ha már megvetted és 80 PLUS-os a táp akkor hagynám.
A RAM DDR4 akkor nem újítanék jelenleg semmit, várj a következő generációs AMD-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!